Er zijn veel mogelijkheden met kunstnagels: lang, kort, op de natuurlijke nagel, rond, vierkant, spits, stiletto enz. Ook is er keuze uit heel veel verschillende kleurtjes met of zonder glitters.

Er zijn verschillende kunstnagel systemen: Acryl, gel en polygel

De natuurlijke nagel wordt ontdaan van de glanslaag, de nagelriemen worden terug geduwd en de nagelplaat wordt ontvet. Dan worden er sjablonen of tips geplaatst wanneer je een verlenging van je nagel wenst. Hierna wordt het kunstnagel systeem aangebracht. De nagels worden afgewerkt met een glanzende topgel. Deze moet even uitharden in een UV/LED lamp. Olie erop en klaar!!

Nagelriemolie is erg belangrijk om te gebruiken. Wanneer er nieuw acryl aangebracht is en je het 4 x binnen 24 uur gebruikt hardt het acryl sneller uit, hierna gebruik je de olie 2 x per dag. Je nagels worden gevoed en blijven flexibeler, ook is het voeding voor je nagelriemen, ze blijven lekker zacht en soepel. Bovendien kan er garantie gegeven worden bij juist gebruik van de olie. Dit is ook eigenlijk het enige onderhoud tussen de behandelingen. Je nagels blijven glanzen dit in tegenstelling tot eigen gelakte nagels.

12924326_960731900662656_683080607585364114_n